tiistai 23. syyskuuta 2014

IHAN HUISKIN HAISKIN


 Blogia kirjoittelee Heidi, kahden äärimmäisen rakkaan vauvan äiti (toinen on vain vähän karvasempi ja yksi enempi tai vähempi uhma ikäinen..) Joka opiskelee sisustustusalaa.
Lempipuuhaani on kierrellä kirpputoreja, etsien asioita jotka mielyttää silmää ja kestävät aikaa, ainakin seuraavat 30vuotta. Pyrin tekemään huonekalu ostoksissa kestäviä ratkaisuja, ostamaan antiikkia, tekemällä itse tai miettimällä mistä materiaalista tuote on tehty, voiko sitä esim. käyttää uudelleen. Mutta aina ei voi näillä ehdoilla miettiä ja suunnitella.
Kotini ei edusta kai mitään tyyli suuntausta, mutta haluaisin että kotini näyttäisi enemmän suloiselta sekamelskalta. Kiva koti on sellainen, joka kestäisi aikaa, vaikka tosi asiahan on se, että koti ei ole koskaan valmis, se elää eläjiensä mukaan.
postaukset liittyvät kodin sisustuksen pohdintoihin, sivussa kai tulee höpöteltyä kaiken laista, kaikkea maan ja taivaan välillä. Ennenkaikkea blogi on minulle itselleni päiväkirja, mutta jos joku nyt vahingossa eksyy niin antaa eksyä.1 kommentti:

  1. Täältä löytyi blogi, jota jään seuraamaan. Jotenkin näyttää just sellaselta ihanan tavalliselta blogilta ihania kuvia ja juttuja, tykkään jo nyt :)

    VastaaPoista